UniProyecta - Образование за сите возрасти

Здраво драг читател, ви посакуваме добредојде УниПроектНа Тука мислиме дека образованието и културата треба да бидат бесплатни за сите, маж или жена, дете или возрасен. Затоа, на оваа страница ќе ги најдете знаење што собиравме во форма на написи за да ви помогнеме во обуката. Ако не сте сигурни како да го пронајдете она што го барате, ние ќе ви помогнеме со кратко резиме на она што ќе го најдете на оваа страница.

Научете француски

Една од нашите силни страни е францускиот јазик, кој го научивме благодарение на книгите и патувањата Франција и КанадаНа Во овој дел предаваме лекции за сите нивоа: од почетник до најнапредни.

Учи англиски

Денес е невозможно да не ви треба познавање на англиски јазик. Во телевизија, социјални мрежи и видео игри ќе најдете сегменти или зборови земени од англиски. Затоа, ние ги подготвивме овие написи за учат англиски и подобрете го вашето ниво.

Други јазици

Секако, не сите од нив се англиски или француски, има многу други многу убави и корисни јазици за учење. Руски, кинески, јапонски или италијански се само некои примери за она што го подготвивме.

Грчки митови

Сега се свртуваме кон делот за култура, конкретно ќе го разгледаме потеклото на нашата, Античка Грција. Нема ништо подобро од добра приказна за богови и воини за да го исчистите умот и да научите со нашите предци.

Култура

И, конечно, во оваа категорија вклучуваме с everything што нема место во поконкретен дел.

И тоа е с all! Се надеваме дека ќе уживате во вашиот престој УниПроект И запомнете дека ако имате какви било прашања или проблеми, можете да не контактирате користејќи ја формата за контакт или во делот за коментари на крајот од секоја лекција. Поздрав, нетизен!