UniProyecta - Pendidikan pikeun sagala umur

Halo pamiarsa anu dipikacinta, kami nampi anjeun UniProyecta. Di dieu urang pikir éta pendidikan sareng budaya kedah gratis kanggo sadayana, lalaki atawa awéwé, budak atawa déwasa. Ku alatan éta, dina kaca ieu anjeun bakal mendakan pangaweruh yén kami parantos nyusun dina bentuk tulisan pikeun ngabantosan anjeun dina latihan anjeun. Upami anjeun henteu yakin kumaha mendakan naon anu dipilari, kami bakal ngabantosan anjeun sareng ringkesan pondok tina naon anu anjeun mendakan dina situs ieu.

Diajar Perancis

Salah sahiji kakuatan urang nyaéta basa Perancis, anu kami parantos diajar berkat buku sareng perjalanan Perancis sareng Kanada. Dina bagian ieu kami ngajarkeun pelajaran pikeun sadaya tingkatan: ti pamula dugi ka anu paling maju.

Diajar basa Inggris

Kiwari mustahil henteu peryogi kauninga kana basa Inggris. Dina televisi, jaringan sosial sareng gim video anjeun bakal mendakan segmen atanapi kecap anu dicandak tina basa Inggris. Kituna, kami parantos nyiapkeun tulisan ieu pikeun diajar basa Inggris sareng ningkatkeun tingkat anjeun.

Bahasa anu sanés

Alami, henteu sadayana basa Inggris atanapi Perancis, aya seueur basa anu saé sareng mangpaat anu sanés pikeun diajar. Rusia, Cina, Jepang atanapi Italia ngan ukur sababaraha conto tina naon anu parantos kami siapkeun.

Mitos Yunani

Urang ayeuna nuju kana bagian budaya, khususna urang badé ningali deui asal usulna, Yunani Kuno. Teu aya anu langkung saé tibatan carita anu hadé ngeunaan déwa sareng pendékar pikeun mersihan pikiran sareng diajar sareng karuhun urang.

kabudayaan

Sareng pamustunganana, dina kategori ieu kami kalebet sagala hal anu teu ngagaduhan tempat dina bagian anu langkung spésifik.

Sareng éta sadayana! Kami arepkeun anjeun nganikmati cicing di UniProyecta Sareng émut yén upami anjeun ngagaduhan patarosan atanapi masalah anjeun tiasa ngahubungi kami nganggo formulir kontak atanapi dina bagian koméntar dina akhir unggal pelajaran. Salam, netizen!