UniProyecta – Arsim për të gjitha moshat

Përshëndetje lexues i dashur, ju mirëpresim UniProyectaMe Këtu ne mendojmë se arsimi dhe kultura duhet të jenë falas për të gjithë, burrë apo grua, fëmijë apo i rritur. Prandaj, në këtë faqe do të gjeni njohuri që ne kemi përpiluar në formën e artikujve për t'ju ndihmuar në trajnimin tuaj. Nëse nuk jeni të sigurt se si të gjeni atë që kërkoni, ne do t'ju ndihmojmë me një përmbledhje të shkurtër të asaj që do të gjeni në këtë faqe.

Mësoni frëngjisht

Një nga pikat tona të forta është gjuha frënge, të cilën e kemi mësuar falë librave dhe udhëtimeve Franca dhe KanadajaMe Në këtë seksion ne japim mësime për të gjitha nivelet: nga fillestarët në më të avancuarit.

Mësoni anglisht

Sot është e pamundur të mos kesh nevojë për njohuri të gjuhës angleze. Në televizion, rrjete sociale dhe video lojëra do të gjeni segmente ose fjalë të marra nga anglishtja. Prandaj, ne i kemi përgatitur këto artikuj për mësoni anglisht dhe përmirësoni nivelin tuaj.

Gjuhe te tjera

Natyrisht, jo të gjithë janë anglisht ose frëngjisht, ka shumë gjuhë të tjera shumë të këndshme dhe të dobishme për tu mësuar. Rusisht, Kinezisht, Japonisht ose Italisht janë vetëm disa shembuj të asaj që kemi përgatitur.

Mitet greke

Tani i drejtohemi seksionit të kulturës, veçanërisht do të rishikojmë origjinën tonë, Greqinë e Lashtë. Nuk ka asgjë më të mirë se një histori e mirë e perëndive dhe luftëtarëve për të pastruar mendjen dhe për të mësuar me paraardhësit tanë.

Kulturë

Dhe së fundi, në këtë kategori ne përfshijmë gjithçka që nuk ka vend në një seksion më specifik.

Dhe kjo eshte e gjitha! Shpresojmë që të kënaqeni me qëndrimin tuaj UniProyecta Dhe mbani mend se nëse keni ndonjë pyetje ose problem mund të na kontaktoni duke përdorur formularin e kontaktit ose në pjesën e komenteve në fund të çdo mësimi. Pershendetje, netizen!